Thursday ✪ 26 ✪ 4 ✪ 2018 - 03:08
BUN VENIT IN MAGAZIN !

Condiţii de Utilizare

Termeni de utilizare

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Compania SC Danmar impex 94 isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
 Citeste acesti Termeni de folosire inainte de a accesa situl.Acesti Termeni de folosire reglementeaza standardele de folosire ale Pcloop.ro. Utilizand situl Pcloop.ro ca  (“Membru”) esti de acord cu acesti Termeni si Conditii. Daca tu nu esti de acord cu termenii si conditiile acestea, trebuie sa intrerupi imediat folosirea acestui site. Ne rezervam dreptul, in orice moment, sa modificam, schimbam sau sa actualizam termenii acestui acord fara o notificare prealabila. Modificarile vor deveni active imediat dupa ce au fost postate pe Pcloop.ro Folosirea in continuare a acestui serviciu dupa ce au fost postate modificarile reprezinta recunoasterea si acceptarea ta a acordului si a modificarilor acestuia.
-Site Securizat SSL  -
Protocolul SSL (Secure Sockets Layer) si-a propus sã asigure un canal de comunicatie privat între server-ul de WEB si browser-ul client si totodatã sã asigure clientii cã serverul la care sunt conectati este cel adevãrat. Pentru aceasta se foloseste certificatul SSL care este un certificat semnat digital..SSL creaza o conexiune securizata intre un server  si un browser si asigura ca datele transmise raman criptate si sigure. Multi  utilizatori recunosc "lacatelul galben" ce apare in browserul lor si indica securizarea paginii vizualizate.Datele trimise din browser catre serverul web sunt criptate folosind cheia publica a site-ului, ceea ce garanteaza ca mesajul va putea fi decodificat doar de serverul pe care este gazduit site-ul web..
 Este important ca aceste conexiuni sa fie criptate cu SSL?
 fara criptare SSL sunteti vulnerabili la sniffing ..
 -poti acum accesa serviciile pcloop pe conexiuni internet publice/necunoscute (conexiunea wireless dintr-un mall, pe langa posibile interceptari prin sniffing, esti la mana administratorul retelei, daca acesta hotaraste ca vrea sa vada parola ta ). Fiecare înregistrare are un câmp numit content_type care specifică care protocol superior este folosit.cu ajutorul certificatului SSL poti fi sigur ca te-ai conectat la serverul pcloop.ro si eviti atacurile de tip confidenţialitate comunicaţiei prin Internet,. In acelasi timp, certificatul digital, semnat de o autoritate de certificare recunoscuta de browser, garanteaza adevarata identitate a site-ului (nerepudiere) dar in acelasi timp previne interceptarea datelor pe traseul transmisiei, independent de calea de comunicare..Certificatele SSL pot fi folosite si pentru sercurizarea comunicatiei la nivel de aplicatie cum ar fi de exemplu trimiterea si primirea de e-mailuri securizate..
Acceptarea Termenilor
Pcloop.ro iti ofera aceasta resursa, prin urmatorii Termeni de Folosire, care pot fi actualizati de noi intre timp fara a te notifica. Prin folosirea Pcloop.ro, esti de acord cu acesti Termeni de Folosire.
Modificarea si intreruperea serviciului
Pcloop.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe serviciul cu sau fara notificare catre membri. Pcloop.ro nu este raspunzator catre membri sau oricarei alte terte persoane daca Pcloop.ro isi exercita dreptul de a modifica sau intrerupe serviciul. Membrii trebuie sa ia la cunostinta si sa accepte ca Pcloop.ro
 nu garanteaza neintreruperea sau siguranta accesului sit din cauzele sau circumstantele care nu pot fi controlate.
Verifica alegerea produsului inaite de a-l cumpara
Te rugam sa te asiguri ca ai verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Pcloop.ro nu accepta returnarea produselor doar din simplu motiv ca acestea nu corespund asteptarilor sau ca specificatiile nu corespund cele ale producatorului. De exemplu, daca tu vrei sa cumperi un televizor pentru a-l folosi in Europa te rugam sa verifici daca acesta suporta standardul de transmisie PAL (Phase Alteration By Line). Pentru a fi folosit in Statele Unite trebuie ca produsul sa suporte standardul de emisie NTSC (National Television Systems Commission).
Inregistrare
Pentru a folosi toate facilitatile pe care acest sit le ofera, trebuie mai intai sa-ti creezi un cont. In timpul inregistrarii se cer informatii de contact (ca nume, adresa de email). Aceste informatii le vom folosi pentru a te contacta in legatura cu serviciile sitului in care manifesti interes direct. Iti vom trimite ocazional informatii despre produse, servicii, oferte speciale sau promotii. Te poti inscrie sa primesti aceste emailuri in sectiunea de newsletter a sitului.
Schimbarea acestor Termeni si Conditii
Acesti termeni pot fi revizuiti oricand prin actualizarea acestei pagini. Este indicat sa vizitezi aceasta pagina din cand in cand pentru a revedea acesti termeni si conditiile impuse.
Asistenta aditionala
Daca ai nelamuriri in legatura cu acesti termeni sau daca ai intrebari sau comentarii, te invitam sa ne contactezi prin intermediul sectiunii de contact.
Data: Acesti termeni de folosire au fost actualizati pe 1 Februarie 2008
Înapoi

Pretul este final la care se adauga transportul.

Viziteaza site-ul pcloop.ro pe ShopMania Afaceri www.firmeproduse.ro director web, catalog firme, anunturi, stiri