Thursday ✪ 26 ✪ 4 ✪ 2018 - 02:57
BUN VENIT IN MAGAZIN !

Controller,gamepad wireless vibratii 3 in 1 PC,PS2,PS3,emitator

  • Model: Controller 3 in 1 PC,PS2,PS3
  • ID produs: 413
  • Produs de: Wster

Preţ: 85 LEI

Produsul nu este în stoc,intreabă

Joypad 2.4 GHz pentru console si calculator,fără fir.Controller,gamepad wireless cu vibratii 3 in 1 PC,PS2,PS3,plus emitator usb.Util si compatibil cu PS3 ,pentru PC, PS2,dispune de 2 motoare.
Construit cu tehnologie digitală + analogic - buton de schimbare intre ele.Gamepad wireless la baterii,frecventa 2.4 Ghz,joystick fara fir pentru PC,emitator special la usb.Paritate instant la calculator,cd cu driver pentru vibratii.Dispozitiv 3 in 1 cu conectare PC,PS2,PS3 fara fir datorita adaptorului cu mufa si emitator.
Functioneaza cu 2 baterii normale tip R3.
Acest joypad utilizeaza frecventa wireless controller, RF 2.4GHz.Poate fi folosit pentru playstation 3, playstation 2, calculator PC, compatibil cu PS1, PSX.Frecvența 2.4GHz interior.Este dotat cu 2 motoare de înaltă calitate pentru mega vibrații,foloseste 2 baterii normale tip R3 ,AA de alimentare.Capacitate de anduranță de mai mult de 10 ore (bateriile nu sunt incluse).Indicator de tensiune mica, în scopul de a oferi stabilitate jocului controlerul va opri automat motorul atunci când scade tensiunea.Semnal de suport multi-loop.Nici o interferență reciprocă atunci când actioneaza 2 controlere simulatan (max. de acomodare: 20 de seturi) .
Suport distanță de funcționare de până la 8-10 metri (max 14m).

Pachet sigilat blister,include: 
1 x gamepad wireless;
1 x CD driver;
1 x transmițător;
1 x cablu USB.

© Descrierea text de mai sus apartine pcloop.ro

Vizualizări 1

Pretul este final la care se adauga transportul.

Viziteaza site-ul pcloop.ro pe ShopMania Afaceri www.firmeproduse.ro director web, catalog firme, anunturi, stiri